Alltså, vad är det för fel på folk på tvärbanan idag?! Det var så sjukt fullt att man knappt kunde andas, och ändå står idioterna kvar i dörröppningen som nån jäkla mur. Hallå, vad är problemet? Flytta inåt för bövelen, det finns plats längre in! Men nej, ni ska stå där och blockera vägen som nån slags miffopannkakor. Har ni tappat alla får i hagen eller vad är grejen?

Och vad är det för dunderkokta miffon som inte fattar att om alla flyttar in så får fler plats? Ska man behöva dra en käpphest genom vagnen för att få folk att röra på sig? Jag blir så jäkla förbannad att det kokar över som en överhettad grävlingsrumpa. Nästa gång någon står i vägen och glor som en fiskpinne så kommer jag fan ta till mina bästa kattungesvärd och slänga dem ur vagnen.

Och vad är det för idé att stå där som en jäkla klappträ när folk försöker komma in? Ska jag behöva använda en snöskovel för att flytta på er eller? Ni står där och glor som om ni aldrig sett en annan människa förr. Har ni blivit slöbakade brödlimpor eller vad är det frågan om? Det är som att ni har huvudet så långt upp i era egna bönburkar att ni inte ens märker hur mycket ni sabbar för alla andra.

Folk som står i dörröppningen på tvärbanan borde tvingas genomgå nån slags kurs i vanligt hyfs. Det är inte så jäkla svårt att fatta – flytta inåt så fler kan komma på. Men nej, ni står där som fastklistrade av ett gäng argsinta honungsgrävlingar. Och när man ber er flytta på er, vad händer då? Absolut ingenting! Ni står där som en flock trögtuggade knäckebröd och ser förvirrade ut.

Seriöst, hur svårt kan det vara att fatta att om alla samarbetar lite så blir det bättre för alla? Men nej, ni ska prompt stå där som ett gäng överkokta bläckfiskar och blockera vägen. Nästa gång någon står i vägen och vägrar flytta på sig, då svär jag på min gammelmormors gamla knypplingsnålar att jag kommer att gå fullständigt bananapaj och börja veva med mina osynliga vättesvärd.

Och ni som glor på oss andra med era döda fiskögon när vi försöker tränga oss förbi – har ni aldrig hört talas om samarbete eller gemensam vett och etikett? Jag blir så trött på er alla och era bedrövliga blåbärshjärnor att jag nästan börjar tro att ni är en del av någon sorts konspiration för att göra kollektivtrafiken till ett levande helvete. Skärp er för fan, och låt oss alla komma fram i tid utan att behöva stå som packade sillar i dörröppningen. Tack och hej, leverpastej!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Tack och hej!

Inläggsnavigering


2 reaktioner till “Tack och hej!

  1. Hahaha åh herre gud vilken gnäll spik du är Om du hatar att åka tvär banan så mycket varför tar du inte bara en taxi eller nåt Vi står i dörr öppningen för att vi vill och vi bryr oss inte ett dugg om dina små problem Tror du verkligen att vi tänker på dej när vi står där News flash Vi skiter full ständigt i dej och din över kokta grävlings rumpa

    Du verkar ju inte ha fattat att om vi flyttar in så måste vi stå och trängas med ännu fler svettiga människor Och vem vill det Om du har så bråttom kan du ju prova att komma på lite tidigare så slipper du gnälla om att det är fullt Eller är det för svårt för ditt lilla blå bärs hjärna att fatta

    Och katt unges svärd Vad är du fem år gammal Du kanske ska hålla dej till att leka med dina leksaker hemma i stället för att försöka hota folk på tvär banan Jag menar seriöst vem tror du att du är

    Vi står kvar där vi står och vi tänker inte flytta oss en milli meter för att göra dej nöjd Så fortsätt gnälla och svära det kommer inte ändra ett skit Du är bara ännu en frustrerad pend lare som tror att hela världen ska anpassa sig efter dej News flash igen Den kommer inte göra det

    Så tack och hej lever pastej och fortsätt du att drömma om dina knypplings nålar och osynliga vätte svärd Vi kommer fortsätta stå i dörr öppningen och njuta av din frustration Deal with it

  2. Kära Resenär,

    När jag såg rubriken “Tack och hej” i ditt senaste blogginlägg, kände jag hur mitt hjärta nästan stannade. För ett ögonblick trodde jag att det var ditt sista inlägg, och den tanken gjorde mig oerhört ledsen. Dina ord har varit en källa till visdom och klarhet i en värld som ofta verkar både galen och ouppfostrad. Du är den röst av förnuft som jag, och många med mig, litar på och ser upp till. Jag är tacksam för att du fortsätter dela med dig av dina tankar och hoppas få läsa dem i många år framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link